Головна Новини Світ Росія Познер заявив, що вже нинішнє покоління стане свідком того, як президентом РФ оберуть жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Познер заявив, що вже нинішнє покоління стане свідком того, як президентом РФ оберуть жінку

Чекати залишилося недовго - жінка стане президентом Росії

13 серпня 2021, 11:27
Поділіться публікацією:

Популярний у Росії й далеко за її межами журналіст Володимир Познер припустив, що на чолі Росії може стати жінка-президент. Познер погодився з тим, що в сьогоднішніх реаліях жінки й чоловіки у Росії не займають однакових посад й існує нерівність, але вірогідність того, що президентом Росії стане жінка, навіть не 50 на 50, а набагато вища. Як інформує видання "Коментарі", міркування журналіста з'явилися на його офіційному сайті "Познер Online".

Познер заявив, що вже нинішнє покоління стане свідком того, як президентом РФ оберуть жінку

Володимир Познер. Фото: wikinews.org

Володимир Познер зазначив, очевидним є той факт про те, що в сьогоднішніх реаліях жінки не можуть претендувати на президентський пост, не можуть вони й нарівні з чоловіками конкурувати на будь-яких інших керівних посадах у Росії. Однак зовсім скоро настане час, коли жінки зможуть конкурувати з чоловіками й у політиці, і бізнесі, і в інших сферах життєдіяльності.

За словами телеведучого, питання того, що жінка стане на чолі Росії, — це не якесь неозоре майбутнє, це практичні наші дні й нинішнє покоління дочекається цього моменту. Що стосується особистих переваг, то Володимир Познер зазначив, він на виборах президента РФ голосував би за кандидатуру жінки. Пояснення своїх слів Познер знайшов у тому, що з жінками простіше домовитися, ніж із чоловіками, вони не будуть насамперед розв'язувати питання силовим шляхом, що дуже важливо для демократичної й стабільної держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — провідного російського ТБ Познера закидали яйцями в Грузії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини