Головна Новини Світ Росія Представник Росії в ООН намагався зірвати виступ Зеленського (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Представник Росії в ООН намагався зірвати виступ Зеленського (ВІДЕО)

Небензя намагався чотири рази перебити голову Радбезу

20 вересня 2023, 20:43
Поділіться публікацією:

Постійний представник Росії в ООН Василь Небензя намагався зробити усе аби не дати виступити президенту України Володимиру Зеленському. Росіянин чотири рази перебивав голову Радбезу, але у нього нічого не вийшло. Про це повідомляє Bild.

Представник Росії  в ООН намагався зірвати виступ Зеленського (ВІДЕО)

Василь Небензя (фото из открытых источников)

У матеріалі йдеться, що на засідання  головував прем'єр Албанії Еді Рама. Він виступив із вступною промовою та вирішив дати слово генсеку ООН, а потім президенту Зеленському. Але російський постпред Василь Небензя втрутився у цей процес. Росіянин заявив, що спочатку мають виступати члени Радбезу ООН, а потім Зеленський. Бо тоді, за його словами, "засідання перетвориться на спектакль одного актора".

У відповідь албанський прем'єр заявив, що порядок слухань вже узгоджено з іншими учасниками.  Але кремлівський представник знову перебив його та виступив проти, бо нібито він  виносить "політичні оцінки" як прем'єр Албанії, а не як голова Радбезу.

Прем'єр Албанії заявив, що Небензя сам спровокував його. Тож російський представник чотири рази просив слова, намагаючись у такий спосіб не допустити виступу Зеленського, але албанський прем'єр Рама не змінив своє позиції..

"Є таке рішення, якщо ви згодні: ви зупиняєте війну, і президент Зеленський взагалі не виступатиме", — заявив прем'єр Албанії.

"У відповідь я хочу підтвердити, що інформація про запланований порядок виступів була надана всім членам Ради безпеки заздалегідь, і я вважав, що це процедурне питання вирішене на технічному рівні до початку обговорення", — йдеться в заяві.

Відомо, що Володимир Зеленський у межах п'яти минулих засідань Ради безпеки, виступав раніше за членів Ради безпеки.

Албанський прем'єр запевнив росіян, що це не спецоперація албанського голови. Це лише продовження добре встановленої традиції та практики.

Своєю чергою Володимир Зеленський подякував прем'єру Рамі за таке принципове керівництво в Радбезі ООН. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський заявив про "брехунців" в ООН та не став слухати представника РФ

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини