Головна Новини Світ Росія Президент Сербії різко прокоментував пост МЗС Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Сербії різко прокоментував пост МЗС Росії

У Сербії оперативно відреагували на безсторонній жест Марії Захарової

6 вересня 2020, 17:14 comments2147
Поділіться публікацією:

Президент Сербії Александар Вучич прокоментував недипломатичний пост прес-секретаря Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової. Про це повідомляє сербське видання Blic.

Президент Сербії різко прокоментував пост МЗС Росії

"Марія Захарова своїм постом показала всю свою сутність. Дуже примітивно і вульгарно, що ще сказати. Те ж саме можна сказати і про тих, хто її призначив на цю посаду", — цитує видання Вучич.

Раніше в соціальних мережах з'явився пост із фото, де зображений президент Сербії, який сидить навпроти президента США Дональда Трампа. А під ним — відомий кадр з фільму "Основний інстинкт" з Шерон Стоун, коли вона закидає ногу на ногу.

Президент Сербії різко прокоментував пост МЗС Росії - фото 2

Раніше Марія Захарова звинуватила Захід у втручання в справи Білорусі.

"Ми бачимо те, що роблять держави Прибалтики, бачимо те, що робить Польща, то, що робить цілий ряд інших держав Європейського союзу. І навіть НАТО. Ми бачимо позицію Сполучених Штатів Америки ... Втручання у внутрішні справи суверенної держави — ми так це і кваліфікуємо ... Доказовою бази більш ніж достатньо ", — зазначила Захарова, при цьому ці самі докази вважала за краще не публікувати в прямому ефірі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини