Головна Новини Світ Росія Пригожин критикує адміністрацію Кремля через YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин критикує адміністрацію Кремля через YouTube

Близький до Путіна російський бізнесмен Євгеній Пригожин критикує Кремль за небажання заборонити відеохостинг на території Росії.

18 січня 2023, 16:29
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник приватної військової армії найманців Євгеній Пригожин розкритикував Кремль через те, що адміністрація не заблокувала YouTube росіян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Пригожин критикує адміністрацію Кремля через YouTube

Російський бізнесмен Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

Російський бізнесмен та власник ПВК Вагнер Євгеній Пригожин висловив порцію критики в бік Кремля. Цього разу росіянин незадоволений тим, що російське вище керівництво не заборонило доступ до відеоконтенту на YouTube. Пригожин вважає, що відеоплатформа, власники якої проживають у США є "інформаційною чумою нашого часу".

Як повідомляє The Guardian Пригожин без будь-яких доказів сказав, що нібито 40% відео на платформі є політизованими та спрямованими проти Російської Федерації. Російський бізнесмен зазначив дві причини, чому YouTube не заборонили в РФ. Першою причиною власник групи Вагнера назвав те, що ресурс є незамінним для звичайних громадян РФ, а друга причина – супротив адміністрації Кремля.

"Ті, хто проти закриття YouTube, на мій погляд, люди, які є зрадниками свого народу і своєї країни, зрадниками попередніх і майбутніх поколінь росіян. Вони живуть за кордоном, відпочивають за кордоном, виховують дітей за кордоном, проголошують високі цінності, але, тим не менше, всіляко підтримують захід", — вважає Євгеній Пригожин.

Нагадаймо, що через кілька тижнів від початку повномасштабного вторгнення в Росії заборонили соціальні мережі Facebook та Instagram. Також в Кремлі обговорювали заблокування і інших сайтів, зокрема і YouTube.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль відповів на пропозицію Ердогана щодо мирних переговорів.

Також "Коментарі" писали про російське посольство, яке суперечить власній пропаганді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини