Головна Новини Світ Росія Пригожин мав план на випадок своєї смерті: він стосується Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин мав план на випадок своєї смерті: він стосується Путіна

Лідер ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин мав план "Б" на випадок своєї загибелі.

27 серпня 2023, 09:33 comments9716
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський правозахисник та журналіст Володимир Осєчкін з посиланням на свої джерела в ФСБ розповідає, що відповідальність за вбивство Євгена Пригожина несе сам Володимир Путін. Крім того, Осєчкін вказує, що Пригожин був готовий до такого розвитку подій.

Пригожин мав план на випадок своєї смерті: він стосується Путіна

Володимир Путін та Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

Російський правозахисник Володимир Осєчкін стверджує, що командування ПВК "Вагнера" має ​​чіткі накази на випадок, якщо з ним щось трапиться. Вагнерівці вже почали робити перші кроки до реалізації його плану.

Секретні документи, що розкривають діяльність Кремля та Володимира Путіна, мали бути вилучені з офісів філії вагнерівців.

"Джерело Осєчкіна: спецслужби Пригожина зібрали всю електроніку та документи з їхніх офісів і зникли. У Пригожина був план "Б" щодо цієї ситуації, і очікуються масові витоки компромату на Путіна, якщо він справді мертвий", — вказує політичний оглядач Ігор Сушко.

Також джерело Осєчкіна в ФСБ стверджує, що Пригожина вбив Путін через бунт, який лідер вагнерівців влаштував у червні цього року.

Нагадаємо, що Володимир Осєчкін це російський журналіст та правозахисник, який у 2015 році покинув Росію після проведених у нього обшуків і мешкає у Франції. Осєчкін є засновником порталу Gulagu.net, який висвітлює корупцію та протидіє тортурам у виправній системі РФ та піклується про захист прав ув'язнених.  Правозахисник регулярно ділиться секретною інформацію, яку отримує від свого джерела у ФСБ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію росіян на ймовірну смерть Пригожина.

Також "Коментарі" писали, що російські ЗМІ назвали першого причетного до авіакатастрофи літака Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини