Головна Новини Світ Росія Пригожин відкрито погрожує соратниці Навального (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин відкрито погрожує соратниці Навального (ФОТО)

Соратниця Олексія Навального Любов Соболь показала листування з Євгенієм Пригожиним

29 травня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Колега опозиціонера Олексія Навального, юристка  Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Любов Соболь оприлюднила скрін повідомлення від очільника  ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина.

Пригожин відкрито погрожує соратниці Навального (ФОТО)

Євген Пригожин (фото з відкритих джерел)

Вона  стверджує, що керівник бойовиків Пригожин  висловлює їй погрози  під час особистого  листування.

"У Пригожина дружину теж Любов звуть. Цікаво, вона не ревнує, що її чоловік стільки уваги мені і Стрєлкову приділяє? У вотсапі валентинки шле ... ти мені не подобаєшся, Женя, змирися вже, ну", — пише соратниця Навального  на своїй сторінці в Twitter.

Пригожин ніби написав Соболь, щоб вона поверталася в РФ і  назвав її "жирною свинею".

До слова, керівник  російських бойовиків Євген Пригожин ще восени 2021 року  написав заяву до відділку  поліції  на Любов Соболь за наклепи.  Там  говориться, що екс- юрист "Фонду боротьби з корупцією" в одному з відеороликів на YouTube ніби  озвучила брехню про нього, ще вона  оприлюднює  інформацію, що ганьбить  честь Пригожина  і шкодить його репутації.

Пригожин відкрито погрожує соратниці Навального (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Пригожин підриває авторитет ПутінаЗасновник групи "Вагнер" Євген Пригожин нападає на російського президента Володимира Путіна через неотриману нагороду "за захоплення Бахмута". В огляді вказують, що Пригожин, схоже, знову побічно підірвав авторитет і режим президента Росії Володимира Путіна, заявивши про заборону російськими державними ЗМІ будь-яких дискусій про сили "Вагнера". Він сказав, що неназвані російські чиновники лише виграють від такої цензури найближчим часом, від 1 до 3 місяців, перш ніж "народ почне чинити опір і ненавидіти бюрократів". За його словами, російські чиновники змогли б насолоджуватися своєю історичною здатністю цензурувати російське суспільство, якби Росія не розпочала війну в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини