Головна Новини Світ Росія Прихильники Навального збирають у Росії півмільйонний мітинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильники Навального збирають у Росії півмільйонний мітинг

Мітинг може стати найбільшим в історії сучасної Росії

23 березня 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Прихильники російського засудженого опозиціонера Олексія Навального планують провести найбільш масштабну акцію протесту в історії сучасної Росії, в якій візьмуть участь 500 тисяч осіб. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на сайт "Свободу Навальному".

Прихильники Навального збирають у Росії півмільйонний мітинг

Олексій Навальний - фото: РБК

Повідомляється, що коли чисельність учасників вказаного сайту досягне півмільйона осіб, які готові вийти на протест, організатори оголосять місце і дату:

"Найближчу акцію ми оголосимо, коли на цьому сайті набереться 500 тисяч осіб, готових вийти на мітинг ... Мітинг, у якому візьмуть участь 500 тисяч осіб, стане найбільшим в історії сучасної Росії", — йдеться у повідомленні.

За даними джерела, станом на 15:30 23 березня на сайті вже зареєструвалася понад 31 тисяча осіб.

Нагадаємо, що раніше для порталу "Коментарі" експерти оцінювали ефективність попередніх протестів у Росії та можливість подальших.

Фахівці вважають, що росіяни не готові чинити опір режиму. Росія, попри санкції, корупцію та інше — багата держава, креативний клас якої, студентство, що і виходить на протести, здебільшого зосереджений у Москві, Пітері, містах-мільйонниках. Живуть вони зовсім непогано і не готові ризикувати цим заради можливого світлого майбутнього.

РФ не ізольована, незважаючи на санкції, і більше, ніж Україна, залучена в міжнародну торгівлю, міжнародні відносини. Експерти зазначають, що дуже слабка російська опозиція не може кардинально змінити ситуацію всередині РФ. Тому протестні акції швидше за все спрямовані саме на міжнародну аудиторію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини