Головна Новини Світ Росія Присягався у вірності неонацистському режиму до труни, - Медведєв про візит Байдена в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Присягався у вірності неонацистському режиму до труни, - Медведєв про візит Байдена в Україну

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що лідер Америки у Києві дбав швидше про своє виробництво зброї, аніж про український народ

20 лютого 2023, 17:49
Поділіться публікацією:

Дмитро Медведєв у своєму Telegram написав, що Байден у Києві "клявся у вірності неонацистському режиму" і аж ніяк не думав про народ "Окраїни", як він бездумно назвав Україну, пишуть "Коментарі".

Присягався у вірності неонацистському режиму до труни, - Медведєв про візит Байдена в Україну

Дмитро Медведєв в черговій істериці

"Байден, попередньо отримавши гарантії безпеки, з'їздив нарешті до Києва. Обіцяв багато зброї та присягався у вірності неонацистському режиму до труни. І звичайно, були взаємні заклинання про перемогу, яка прийде за наявності нових озброєнь та мужнього народу. І ось тут важливо зазначити, що зброя та гроші Захід справді постачає Києву цілком справно", — пише Медведев.

І заявляє, що різноманітне озброєння й боєприпаси у величезних кількостях постачають Україні, а це дає змогу заробляти військово-промисловому комплексу країн НАТО і красти зброю для продажу терористам по всьому світу. А ще, зухвало наводить неправдиву статистику щодо українців.

"2001 населення України, за даними перепису, було близько 48,5 млн осіб. Потім, 2014, відпали Крим та Донбас. Потім розпочалася СВО та активна еміграція. Як до Європи, так і до Росії. За оцінками різних експертів, виїхало загалом від 15 до 20 млн осіб. Тому населення тієї дивного поселення, яке відоме під ім'ям Окраїна, нині 20–25 млн осіб, не більше", — заявляє путінський посіпака.

При тому, намагається іронізувати, мовляв, танки та снаряди важливі, але люди, безумовно, важливіші.

І вони непідвладні ні старому з-за океану, ні банді наркоманів із Банкової. Їхній масовий від'їзд і є відповідь на запитання, за ким майбутнє", — робить недолугі висновки Медведєв.

Нагадаємо, як писали нещодавно "Коментарі", днями чергову істерику з погрозами влаштував заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв, а все через заяву президента Зеленського про Путіна. Український президент сказав, що його не цікавлять переговори з Путіним, бо він є "ніхто".

Читайте також на порталі "Коментарі" - навіщо Байдену потрібне було селфі з Києва і весь таємний візит.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини