Головна Новини Світ Росія "Привітати Пугачову": з'явилися нові подробиці про переговори Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Привітати Пугачову": з'явилися нові подробиці про переговори Путіна

Путіну пропонували привітати Аллу Пугачову з ювілеєм, але він відмовився.

16 квітня 2024, 22:50 comments2630
Поділіться публікацією:

Декілька  високопоставлених  посадовців, що входять до  близького оточення  Володимира Путіна, запропонували господарю Кремля, що розпочав криваву війну  в Україні, поздоровити Аллу Пугачову з ювілеєм.

   "Привітати Пугачову": з'явилися нові подробиці про переговори Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє  російське видання "Кремлівська табакерка", недавно під час зустрічі  з кількома посадовцями, Путін  і його гості обговорили творчість артистів, які поїхали з Росії. При цьому  згадували і про легендарну Пугачову, яка називала  росіян рабами.

"Один з чиновників  при цьому сказав, що було б правильно привітати Аллу Борисівну хоча б букетом квітів і листівкою", — повідомив інсайдер.

Проте, не дивлячись на цю пропозицію, Володимир  Путін все ж не захотів  привітати Примадонну.

До слова, очевидно Алла Пугачова зовсім не засмутилась, що людина, яка  розпочала  військове вторгнення  в Україну, не поздоровила її з 75-річчям.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома російська співачка скоро поповнить список іноагентів. Російську співачку-легенду  Аллу Пугачову, що публічно засудила  криваве вторгнення Росії на  Україну, хочуть визнати іноагентом в країні-агресорці. 

Там  вже розпочалась  процедура визнання Примадонни  іноземним агентом, написав в Telegram-каналі  керівник Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін. Він каже, що наділити колишню російську  зірку  відповідним статусом просить Генеральна прокуратура Росії.

Раніше Алла Пугачова відреагувала на визнання свого чоловіка, гумориста Максима Галкіна "іноагентом". Співачка звернулася до влади з пропозицією і її зарахувати до лав "іноагентів". Відповідну заяву вона зробила у соціальній мережі. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини