Головна Новини Світ Росія Продовжуючи обстріл України Путін привітав український народ із «Днем перемоги»
commentss НОВИНИ Всі новини

Продовжуючи обстріл України Путін привітав український народ із «Днем перемоги»

Російський президент знову заявив, що сьогодні російська армія бореться із "нацизмом"

8 травня 2022, 15:57 comments1336
Поділіться публікацією:

Напередодні свята Дня перемоги, яке, як завжди з пафосом відзначатимуть у росії, президент росії Володимир Путін звернувся до українців. Лідер країни-агресора адресував на адресу українців побажання "мирного та справедливого майбутнього". Відповідне вітання господаря Кремля опублікували на сайті президента РФ.

Продовжуючи обстріл України Путін привітав український народ із «Днем перемоги»

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Цікаво, що Путін окремо адресував своє звернення до ветеранів Другої світової війни та українських громадян.

У зверненні російського президента не обійшлося й без пропагандистських тез. Путіну знову привидівся нацизм, з яким треба боротися. Також Путін заявив про реванш ідейних послідовників нацистів.

Ветеранам Другої світової війни, які проживають в Україні Путін побажав душевної стійкості, доброго здоров'я та довголіття, а решті жителів України Путін побажав мирного та справедливого майбутнього.

Зазначимо, що Путін, як і в попередні роки, адресував свої привітання лідерам інших держав. Про українську владу він, як і в попередні роки, не згадав. При цьому звернувся до маріонеткових ватажків "ДНР" та "ЛНР", наголосивши, що сьогодні російські солдати, як і в роки "Великої Вітчизняної війни", борються на полі бою проти "нацистської скверни".

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що наземна військова "спецоперація" в Україні застопорилася і російська армія не може виконати поставлені завдання в оточенні Путіна знову заговорили про те, що про закінчення військових дій в Україні можна буде говорити, коли російські військові дійдуть польського кордону. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли нашому виданню. Про що говорить тривожна заява віце-спікера російської Держдуми Петра Толстого і чи є підстави для нових заворушень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини