Головна Новини Світ Росія Проти Росії введуть нові санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти Росії введуть нові санкції

Обмеження, ймовірно, будуть представлені точковими санкціями проти фізичних осіб і організацій

21 лютого 2021, 16:09
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства закордонних справ Австрії Олександр Шалленберг анонсував введення Європейським Союзом нових санкцій проти Російської Федерації через ув'язнення опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на на інтерв'ю Шалленберг виданню Welt am Sonntag.

Проти Росії введуть нові санкції

Проти Росії введуть нові санкції - фото з відкритих джерел

За словами міні стра, це, швидше за все, відбудеться під час зустрічі глав дипломатичних відомств країн Євросоюзу в понеділок, 22 лютого.

Обмеження, ймовірно, будуть представлені точковими санкціями проти фізичних осіб і організацій. Вони будуть введені за допомогою нового механізму санкцій Європейського Союзу, метою якого є покарання порушників прав людини.

Шалленберг очікує "широку більшість" на підтримку санкцій серед 27 країн-членів ЄС. Він закликав до єдності його членів в питанні протистояння Російській Федерації.

"Ми будемо обговорювати на Раді з закордонних справ належну реакцію у справі Навального. Просто коментувати те, що відбувається в Росії, стоячи осторонь, і загрожувати санкціями, недостатньо", — заявив міністр закордонних справ Австрії.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" також повідомляли про те, що новий президент США Джо Байден збирається ввести чергові жорсткі санкції проти Росії, які зупинять будівництво газопроводу "Північний потік-2", за яким збираються поставляти блакитне паливо до Німеччини. Джо Байден вважає будівництво газопроводу невдалою і небезпечною ідеєю для Європи. На даний момент нова американська адміністрації аналізує проект "Північного потоку-2".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини