Головна Новини Світ Росія Прямо сьогодні: Росія знову кличе Україну на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Прямо сьогодні: Росія знову кличе Україну на переговори

Голова Радфеду РФ Матвієнко в Індонезії запропонувала делегації України терміново сісти за стіл переговорів

6 жовтня 2022, 14:50 comments3186
Поділіться публікацією:

Голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко запропонувала делегації України на майданчику 8 саміту глав Парламентів G20 в Індонезії сісти за стіл переговорів. Як передає видання "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс".

Прямо сьогодні: Росія знову кличе Україну на переговори

Валентина Матвієнко. Фото: COUNCIL.GOV.RU

"Давайте прямо сьогодні на майданчику парламентської "двадцятки" сядемо за стіл переговорів: парламент Росії, парламент України. Давайте спробуємо зрозуміти одне одного, знайти домовленості", – наголосила Валентина Матвієнко.

Чиновниця зазначила, що Росія виступає за "переговори, діалог, мирне політичне вирішення цієї кризи".

"Давайте домовлятися та сідати за стіл переговорів", — підсумувала Матвієнко.

За інформацією, розміщеною на сайті ВР, делегацію Верховної Ради України на 8-му Саміті глав парламентів G20 від України очолює віце-спікер Олена Кондратюк. Парламентський саміт країн "Великої двадцятки", P20, проходить 6-7 жовтня у Джакарті, Республіка Індонезія.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представники російського ГРУ намагалися вербувати захисників полку "Азов", які виходили з "Азовсталі". Умовляли воювати не проти України, а проти США та Заходу. Про це під час брифінгу розповів начальник штабу полку "Азов" майор Богдан Кротевич "Тавр".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МЗС України засудили спробу присвоєння Запорізькій атомній електростанції росіянами, а відповідний указ російського диктатора Путіна назвали нікчемним. Як події навколо ЗАЕС можуть розвиватись далі? Як реагувати на російський шантаж – і за допомогою АЕС, і у вигляді брязкання ядерною зброєю? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

UA forever

6 жовтня 2022, 14:42

Геть з України і потім перемовини по поводу репарацій


Новини