Головна Новини Світ Росія Путін анонсує новий масштабний наступ на Україну: до чого тут Авдіївка
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін анонсує новий масштабний наступ на Україну: до чого тут Авдіївка

Путін натякнув, що доля Авдіївки чекає й на інші українські міста - "так і будемо робити".

31 січня 2024, 17:55 comments7147
Поділіться публікацією:

31 січня очільник Кремля анонсує новий масштабний наступ на Україну. За словами Путіна, РФ збирається "демілітаризувати" Україну на таку відстань, щоб до Росії не долітали ракети і дрони. У цьому контексті він згадав про знищення ЗС РФ Авдіївки.

Путін анонсує новий масштабний наступ на Україну: до чого тут Авдіївка

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 У своєму виступі Путін почав стверджувати, що нібито Україна, здійснюючи обстріли "мирних міст", використовує "насамперед західні знаряддя".

 Також Путін цинічно додав, що "хлопці" якраз цим, тобто, демілітаризованою зоною, займаються" на Авдіївському напрямку.

"У тому числі ветерани та інші підрозділи військ. (Займаються) тим, що відсувають противника від життєво важливих населених пунктів Російської Федерації. Так і будемо робити", — цинічно заявив він.

А російські путіністи, що були запрошені на зустріч із Путіним, зустріли цю цинічну заяву оплесками.

Також Путін похвалився "великим" здобутками у боях за Авдіївку, але традиційно забув розповісти про тисячі ліквідованих росіян та сотні одиниць спаленої техніки.  

"Один із найважливіших напрямків, де йдуть зараз бойові дії, — це Авдіївка. Ось ця група — "Ветерани" — попереду наших військ, обігнала їх, попереду цих кадрових військ, прорвала оборону супротивника і вийшла на околиці Авдіївки, захопила 19 будинків та утримує їх успішно", — сказав він.

 А ще Путін запропонував, щоб окупанти та вбивці, які намагаються захопити українську територію, виховували наступне покоління росіян.

"Мужики там воюють як слід. Такі люди, звісно, і мають займатися вихованням молодих людей, підростаючого покоління", — зазначив він.
Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи вдасться окупантам захопити Авдіївку найближчими тижнями. Прогноз британської розвідки

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини