Головна Новини Світ Росія Путін більше не гарантує безпеку: Держдума радить російському бізнесу закуповувати ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін більше не гарантує безпеку: Держдума радить російському бізнесу закуповувати ППО

Надії на російську ППО більше немає, бізнес сам повинен думати про свій захист та безпеку

4 березня 2023, 09:50 comments3006
Поділіться публікацією:

Російським корпораціям потрібно шукати кошти та самим закуповувати системи протиповітряної оборони (ППО) для боротьби з дронами. Як передає видання "Коментарі", таку пропозицію озвучив голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов, слова якого цитує The Moscow Times.

Путін більше не гарантує безпеку: Держдума радить російському бізнесу закуповувати ППО

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Андрій Картаполов розповів, що багатьом може здатися, що системи протиповітряної оборони – це дуже затратно, але сьогодні можна знайти досить дорогі засоби захисту, кожній корпорації це доступно, щоб захистити свій бізнес від атак.

"Влада Росії розписалася в нездатності захистити всю критично важливу інфраструктуру країни від українських атак. З огляду на розміри держави завжди знайдеться лазівка, через яку на її територію може залетіти ударний безпілотник", – заявив Андрій Картаполов.

На думку депутата, такий внесок бізнесу у безпеку дозволить захистити нафтобази, газорозподільні станції, електростанції, мости, шляхопроводи та заводи.

Він також наголосив, що інформація про наявні системи ППО, включаючи їхні параметри, вже відома українським військовим, оскільки мають засоби розвідки; Крім того, такі дані їм надають країни НАТО.                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому зимова кампанія виявилася провальною для росіян – які очікування від весни. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пізно схаменулися: дружини іркутських мобіків звернулися з благанням до російського диктатора Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини