Головна Новини Світ Росія Путін боїться залишати територію Росії: озвучена причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін боїться залишати територію Росії: озвучена причина

Від початку повномасштабного вторгнення Путін залишав Росію десять разів, однак ще жодного разу не виїжджав з країни у 2023 році.

31 травня 2023, 14:33 comments1540
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після видачі ордера на арешт Володимира Путіна від Міжнародного кримінального суду президент Росії перестав покидати територію РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Верстка".

Путін боїться залишати територію Росії: озвучена причина

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

За два з половиною місяці після видачі ордера на арешт президент Росії жодного разу не залишав країну. Останнього разу Володимиру Путін з робочим візитом відвідав столицю Білорусі 19 грудня 2022 року. Загалом російський диктатор з початку повномасштабного вторгнення залишав межі Росії 10 разів, зокрема відвідав саміт ШОС в Узбекистані, який проходив у вересні минулого року.

31 травня стало відомо, що Путін пропустить черговий саміт ШОС, який пройде в Індії. Видання "Верстка" з посиланням на свої джерела стверджує, що президент Росії не почувається захищеним, тому намагається мінімізувати ризики.

"Якщо Путін не поїде до Індії, то це через ордер, зрозуміло. Принаймні таку думку транслюють у кулуарах Кремля. Відчуття безпеки немає", — говорить неназваний посадовець у російському парламенті.

Невдовзі стало відомо, що саміт ШОС пройде у онлайн-форматі. Саміт Шанхайської організації співпраці проводили онлайн лише одного разу – це сталось у 2020 році через епідемію коронавірусу. У 2021 році саміт ШОС відновив свій звичний режим, однак Путін не відвідав його, адже знаходився на самоізоляції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась перша реакція Путіна на атаку дронів по Москві.

Також "Коментарі" писали про реакцію очільника МЗС РФ Сергія Лаврова, який відповів на те, що президент Росії Володимир Путін потрапив у список ліквідації ГУР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини