Головна Новини Світ Росія Путін буде правити до 2030-го: ЗМІ дізналися на чому тримається режим в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін буде правити до 2030-го: ЗМІ дізналися на чому тримається режим в РФ

Кремль проведе "вибори", щоб показати, що повністю контролює ситуацію в Росії

7 січня 2024, 19:45 comments1049
Поділіться публікацією:

Правляча влада  в країні-агресорці РФ  основана на чотирьох елементах. Це — підлабузництво, переслідування, вульгарність та  теорії змови. В  березні Володимир Путін  ще раз  "переобереться" на посаду  президента і буде  керувати країною до 2030 року – 30 років, це більше, аніж Сталін  управляв СРСР в 1924-1953 роках.

Путін буде правити до 2030-го: ЗМІ дізналися на чому тримається режим в РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

В публікації  Financial Times  стверджується  про те, що кожен  мешканець  РФ  усвідомлює, що на "виборах" перемогу отримає  Путін.

"Але мета виборів — не просто продемонструвати, що Путін, якому в жовтні виповнився 71 рік, повністю контролює ситуацію, або навіть легітимізувати його війну за спроби завоювання України. Змушуючи росіян брати участь у голосуванні, результат якого відомий, апарат влади має на меті показати, що автократія Путіна тримається на мовчазній згоді або, скоріше, на активній підтримці народу. Як і в радянські часи, ця підтримка часто приймає форму підлабузництва вождю", — стверджують  автори.

Ще  тут згадують, що  крім підлабузництва режим супроводжують і репресії.  І наводять, як  приклад, ситуацію  з Навальним.

"Приклад Навального, — ув'язненого борця з корупцією, який наприкінці минулого року зник з поля зору на декілька тижнів, перш ніж знову з'явитися у виправній колонії за Полярним колом", — згадується в публікації.

"За часів Путіна третьою рисою російської політичної культури є зухвале використання в офіційних колах нецензурної лексики та образів. У царській Росії та протягом більшої частини радянського періоду цензура та пуританство були рутиною. ... Путін задав новий тон в 1999 році, незадовго до вступу на посаду президента, коли він пообіцяв знищити чеченських повстанців: "у туалеті їх зловимо — ми і в сортирі їх замочимо", — нагадують далі.

 Підтверджуючи свої аргументи, далі наводять  одну  пропагандистську заяву Патрушева.

"Одна з найдивніших була озвучена в минулому році Миколою Патрушевим, жорстким секретарем Ради Безпеки Росії Путіна. Він стверджував, що США прагнули до поразки Росії в Україні, оскільки американці боялися виверження супервулкана Йеллоустонська кальдера в Вайомінгу і намагалися переселитися до Східної Європи і Сибіру", — пишуть в FT.

Ще автори публікації додають, що загальні уявлення ґрунтуються на прагненні Заходу знищити Росію як державу.

"Це, звичайно, не офіційна політика Заходу. Але деякі консервативні політики у США, а також у Центральній і Східній Європі дійсно припускають розпад Росії — третій акт, як вони кажуть, процесу, який почався з падінням царської імперії в 1917 році і зникненням Радянського Союзу в 1991 році", — пишуть автори публікації. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Британії назвали приниження, на які пішов Путін через війну в Україні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини