Головна Новини Світ Росія Путін через вигадані загрози збільшив чисельність армії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін через вигадані загрози збільшив чисельність армії Росії

Очільник Кремля збільшив штатну чисельність російської армії

1 грудня 2023, 20:56
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін видав указ про збільшення штатної чисельності збройних сил РФ до 1 мільйона 320 тисяч військовослужбовців. Про це повідомляють російські медіа, пише портал "Коментарі".

Путін через вигадані загрози збільшив чисельність армії Росії

Путін збільшив штатну чисельність ЗС РФ. Фото з відкритих джерел

Згідно з указом Путіна, чисельність російської армії збільшено на 170 тисяч осіб — до 1 мільйона 320 тисяч військових.

Кремль заявив, що збільшує чисельність армії через нібито зростаючі загрози для Росії, які пов'язані з триваючим розширенням НАТО та повномасштабним вторгненням російських окупантів в Україну.

Рішення Путіна у Кремлі назвали "адекватною реакцією" на "агресивну діяльність НАТО". У чому полягає "агресивна діяльність" Альянсу — там не пояснили.

Також повідомляється, що для збільшення чисельності армії в Росії нібито не планується проведення мобілізації та суттєве збільшення призову на строкову службу.

Нові кадри, стверджують у Кремлі, будуть набиратись в армію окупантів за рахунок тих, хто виявить бажання служити за контрактом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що так звана окупаційна адміністрація Херсонської області змушує місцевих співробітників бюджетної сфери відправлятися до Москви для участі у пропагандистській виставці “Росія". Виставка функціонує з листопада та є важливою складовою передвиборчої програми міжнародного злочинця Володимира Путіна.

"Коментарі" також писали, що на тимчасово окуповані території Луганської області прибула нова партія вчителів з Росії, які займатимуться русифікацією місцевих школярів. Нову партію "гастролерів" з Тюмені окупанти завезли до шкіл міста Сорокине.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини