Головна Новини Світ Росія Путін цинічно пояснив, чому Захід готується до війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін цинічно пояснив, чому Захід готується до війни з Росією

Як заявив кремлівський диктатор Володимир Путін, нібито РФ не збирається нападати на країни Європи

14 червня 2024, 13:56
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що всі заяви Заходу про те, що Росія збирається напасти на Європу, нібито є нічим іншим, як виправданням гонки озброєнь.

Путін цинічно пояснив, чому Захід готується до війни з Росією

Володимир Путін

При цьому кремлівський диктатор визнав, що зараз відносини РФ з Європейським Союзом деградували, але нібито не з вини Кремля.

"Антиросійська пропагандистська кампанія, в якій беруть участь високопоставлені європейські діячі, супроводжуються домислами про те, що Росія нібито збирається напасти на Європу... Це абсолютна маячня. Тільки обґрунтування перегонів озброєнь",
— заявив Путін.

При цьому кремлівський диктатор цинічно заявив, що небезпека для європейських країн походить не від Росії, а від Сполучених Штатів, оскільки вони стають все більш залежними від Вашингтона.

"Європу дедалі більше зрушують на узбіччя глобального економічного розвитку, занурювали в хаос міграційних та інших найгостріших проблем, позбавляють міжнародної суб'єктності та культурної ідентичності",
— заявив Путін.

Він також додав, що нібито складається враження, що європейські політики бояться впасти в немилість Вашингтона, аніж втратити довіру власного народу, власних громадян.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін особисто погрожував країнам ЄС та НАТО війною. Наприклад, він попереджав , що країни-члени НАТО в Європі "грають з вогнем", коли мають намір дати дозвіл Україні завдавати ударів із західної зброї по території РФ.

За словами Путіна, удари по Росії з використанням далекобійної західної зброї втягне країни Заходу у війну. Він також додав, що можливе відправлення військ Франції до України буде кроком до глобального конфлікту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини