Головна Новини Світ Росія Путін цинічно прокоментував теракт у Кременчуці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін цинічно прокоментував теракт у Кременчуці

30 червня 2022, 07:20 comments3921
Поділіться публікацією:

Тих доказів російського теракту в українському Кременчуці президенту РФ Путіну недостатньо, щоб визнати провину за вбивства понад 20 людей, коли внаслідок удару ракетою виявилися десятки поранених і безвісти зниклих. Путін заявив, що російські війська в Україні не завдають ударів по цивільних об'єктах, уточнивши, що Росія веде війну проти України виключно "високоточною зброєю". Як передає портал "Коментарі", слова Путіна цитує низку російських ЗМІ, серед яких російський "Інтерфакс" та "РІА Новини".

Путін цинічно прокоментував теракт у Кременчуці

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Та немає там жодного теракту. Я знаю, і ми багато разів це говорили, показували це, з безпілотників видно, коли розміщують зброю, комплекси РСЗВ, артилерію, важку техніку загалом у житлових кварталах, ще десь. Просто так "по полям" у нас ніхто не стріляє", – зазначив Путін.

Він додав, що російські військові перед тим, як завдавати удару по тих чи інших цілях використовують виключно перевірені розвіддані, які і є приводом для того, щоб відкрити вогонь. Зруйновані тисячі цивільних об'єктів в Україні, серед яких будинки українців – це, напевно, також винятково розвіддані російських військових.

Путін заявив, що українці ховають техніку, яку передає Захід на ринках, ангарах, у цехах, от і отримують удари по об'єктах, де ця техніка знаходиться.

Щодо удару по цивільних об'єктах, то Путін заявив, що такої необхідності – "бити по мирних" армія країни-агресора не має, тому що на озброєнні Росії є високоточна зброя, якою вдається вражати цілі з максимальною точністю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — НАТО новою Стратегічною концепцією передав "привіт" Путіну — Росія головна загроза безпеці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини