Головна Новини Світ Росія Путін цинічно відповів, чому не розв'язав повномасштабну війну раніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін цинічно відповів, чому не розв'язав повномасштабну війну раніше

Путін заявив, що Росія була не готова розпочати повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році

19 березня 2023, 17:36
Поділіться публікацією:

Російський президент зробив нову заяву, де намагався пояснити місцевим пропагандистам, чому Росія не розпочала своє повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році. За його словами, країна просто не була готова. Окрім цього, він почав знову погрожувати "сучасною російською зброєю". Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на заяву глави Кремля.

Путін цинічно відповів, чому не розв'язав повномасштабну війну раніше

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У відповідь на питання про те, чому "спеціальну військову операцію" не почали раніше.

"У нас тоді не було гіперзвукової зброї, а зараз є. Є й інші системи сучасні, а в 14-му році нічого подібного не було", — сказав Путін. 

 Окрім цього, він сказав, що повномасштабну війну тоді не дозволяла починати й ситуація в економіці Росії.

 Також очільник Кремля вкотре сказав, що нібито він сподівався, що війну на Донбасі "вдасться припинити мирними засобами".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Криму помітили Путіна. Як і очікувалося, президент Росії Володимир Путін прибув до тимчасово окупованого Криму.Стверджується, що російський диктатор, який відучора є розшукуваний гаазьким судом міжнародний військовий злочинець, приїхав оглянути школу мистецтв та дитячий центр "Корсунь" у захопленому Севастополі. На опублікованих фото видно, що президент Росії помітно накульгує під час пішої прогулянки. Також добре помітні дивні залисини на голові – можливі ознаки проведення хіміотерапії. Офіційно цілі візиту до Криму не заявлені. Ймовірно, поїздка присвячена роковинам анексії півострова. Зазначимо, Росія взяла під контроль Крим наприкінці лютого – на початку березня 2014 року, використавши для цього регулярну армію без розпізнавальних знаків. 16 березня загарбники провели незаконний псевдореферендум про входження півострова до складу РФ, а 18 березня на основі "результатів" цього псевдоголосування Росія документально оформила захоплення української території.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини