Головна Новини Світ Росія Путін цинічно заявив, що створює на Харківщині «зону безпеки»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін цинічно заявив, що створює на Харківщині «зону безпеки»

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову звинуватив Захід та Україну, що це саме вони «винні» у всьому тому, що відбувається у Харківській області

28 травня 2024, 18:26
Поділіться публікацією:

Як заявив кремлівський диктатор Володимир Путін, у Москві ведуть уважне спостереження за всім тим, що відбувається у Харківській області. При цьому він звинуватив НАТО в тому, що саме Альянс спровокував усе те, що зараз відбувається в регіоні, оскільки генсек Альянсу підтримав ідею надати Україні дозвіл бити по території РФ західною зброєю.

Путін цинічно заявив, що створює на Харківщині «зону безпеки»

Володимир Путін

"Все, що зараз йде навколо подій на підступах до Харкова – так це ж вони спровокували ці події на цьому напрямі",
– заявив кремлівський диктатор.

При цьому він лукаво заявив, що попереджав про те, що якщо Сили оборони будуть завдавати ударів по Білгородській області, то РФ "буде змушена" створювати так звану зону безпеки.

"І ось зовсім недавно я так і сказав: ми до цього і перейшли. Вони спочатку провокували нас на Донбасі, 8 років водили нас за ніс, обманювали нас тим, що нібито збираються вирішувати ці питання мирним шляхом, і змусили нас спробувати привести ситуацію до миру озброєним способом. Потім обдурили нас у ході переговорного процесу, вирішили, що вони переможуть Росію на полі бою, завдадуть їй стратегічної поразки. Потім попередили їх – не лізьте на нашу територію, не обстрілюйте Білгород та інші прилеглі території, інакше ми будемо змушені створювати зони безпеки",
— сказав Путін.

За його словами, тепер усі в Україні "пожинають плоди" своїх дій.

"Те саме може статися і у разі застосування високоточної зброї великої дальності"
, — заявив Путін.

За його словами, "постійна ескалація" може призвести до серйозних наслідків, і якщо ці серйозні наслідки будуть наступати в Європі, то незрозуміло, як поведуться Сполучені Штати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін також пригрозив Заходу , якщо там зважаться на введення своїх військ в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини