Головна Новини Світ Росія Путін дав завдання створити у космосі ядерну енергетичну установку: який план у Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дав завдання створити у космосі ядерну енергетичну установку: який план у Кремля

Ядерну енергетичну установку використовують для вироблення електроенергії у космосі

14 березня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

 Президент  РФ Володимир Путін  головував  на нараді із членами  російського Уряду. Одна  з тем, які  обговорювали — це створення ядерної енергетичної установки в просторах  космосу, яку Путін називає пріоритетною.

Путін дав завдання створити у космосі ядерну енергетичну установку: який план у Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це  інформують російські ЗМІ, посилаючись   на виступ  очільник РФ.  Господар Кремля  зазначив, що роботи на цьому напрямку насамперед мають  бути забезпечені фінансуванням.

"Створення ядерної енергетичної установки в космосі — пріоритетний напрямок. Воно має бути забезпечене фінансуванням", — наголосив президент РФ.

Він дав доручення  уряду виділити цю тему особливо, щоб  надалі, в найближчому  майбутньому ядерну енергетичну установку в  просторах космосу можна було використовувати "для вирішення тих завдань, які можуть і мають вирішуватись за допомогою цих технологій". Ще Путін дав  доручення  розібратись з комплексом   супутніх  питань, які можуть стати на  перешкоді для створення цієї установки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Bild розкрив цілі Путіна, що він насправді має на увазі під "переговорами". Аналітики німецького таблоїду "Bild" проаналізували сказане Путіним в інтерв'ю російському пропагандисту Дмитру Кисельову. Російський диктатор сказав, що його не цікавить вести переговори лише тому, що у когось патрони закінчуються. 

Оглядач видання Пилип П'ятов висловив думку, що Володимир Путін ясно дав зрозуміти: Росія використовує кожну військову слабкість для нападу та досягнення цілей – знищення України та поневолення українського народу. П'ятов зазначив, що наразі Україна зазнає невдач на кількох фронтах через те, що отримує недостатньо зброї та боєприпасів і за логікою деяких політиків у таких умовах Путін має бути готовим до переговорів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:30

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis

Ігор

14 березня 2024, 21:16

Оце і все? Це і є та страшка космічна ядрена небезпека, про яку так верещав маразм Байден? І з якого дива хвилюватись, якщо терористичний нацизм Ізраїлю вже має перший і величний досвід космічної війни? Та ще і з таким високо-технологічним ворогом, як Ємен. Який вже серійно виробляє гіперзвукові ракети. Які, якшо не перехопити у космосі, хана - вже ніщо не врятує. Ще й вміє робити ці ракети без випробування. А от друга пихатість і брехня світу, після фашистського Ізраїлю - малобандерівщіна, не здатна. Нам вес час брехали: "З нацпам'яттю немає майбутнього!"


Новини