Головна Новини Світ Росія Путін допоможе: Пєсков висловився про отруєння Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін допоможе: Пєсков висловився про отруєння Навального

Кремль пообіцяв допомогти Навальному з евакуацією в закордонну клініку

20 серпня 2020, 16:02
Поділіться публікацією:

У Кремлі висловилися про важке отруєння, в результаті якого опозиційний політик Олексій Навальний впав в природну кому. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков каже, що, якщо буде потрібно, вони допоможуть з евакуацією Навального за кордон і бажають йому швидкого одужання.

Путін допоможе: Пєсков висловився про отруєння Навального

За словами Пєскова, Путіну окремо не доповідали про те, що сталося з російським політиком: він дізнався про цей випадок з преси.

До слова, в лікарню до Омська, де зараз рятують Навального, приїхала його дружина Юлія разом зі столичним лікарем. Однак ні жінку, ні лікаря не пускають: мовляв, немає письмової згоди пацієнта, хоча той і перебуває у комі, а Юлія надала всі документи про статус дружини. У лікарні чергує поліція.

Згідно з останньою інформацією, Навальний знаходиться у важкому, але стабільному стані.

Нагадаємо, Олексія Навального, якого екстрено забрали в реанімацію з омського аеропорту, могли отруїти галюциногеном. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot. Російський опозиціонер сьогодні вранці повинен був повернутися з Томська в Москву. Несподівано йому стало погано прямо на борту літака. Це сталося незадовго після вильоту. Борт здійснив екстрену посадку, а Навального терміново відвезла швидка в Омську лікарню №1. Зараз Олексій Навальний все ще перебуває в комі, його підключили до апарату штучного дихання. Лікарі припускають, що опозиціонера могли отруїти. Відкрито про це вони не говорять, лише повідомляють, що його стан важкий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини