Головна Новини Світ Росія Путін доручив збільшити закачування газу в сховища Європи: з чим пов'язане таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін доручив збільшити закачування газу в сховища Європи: з чим пов'язане таке рішення

Закачувати газ почнуть з 8 листопада

27 жовтня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін дав відповідне доручення "Газпрому" щодо збільшення поставок російського голубого палива в сховища європейських концернів. Воно буде проводитись після того, як закачають голубе паливо  у російські ПСГ. Про це інформує  ТАСС.

Путін доручив збільшити закачування газу в сховища Європи: з чим пов'язане таке рішення

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За словами російського президента, коли завершаться аналогічні роботи  в РФ  і газ буде закачаний повністю, це ймовірно завершиться 7 — 8 листопада, розпочнеться планова діяльність з підвищення рівня обсягів голубого палива в наявних європейських сховищах, зокрема, в австрійських та німецьких ПСГ.

Глава Кремля підкреслив, що  процес транспортування голубого палива з Росії в сховища європейських країн надасть нові можливості "Газпрому" повноцінно та стабільно дотримуватись укладених контрактів та відповідально виконувати свої зобов’язання щодо постачання партнерів ЄС цим російським енергоносієм протягом осені та наступної зими.

 Путін резюмував, що стабільне дотримання домовленостей буде створювати в цілому сприятливу ситуацію на енергетичному ринку Євроспільноти.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Міненерго відреагували на заяви Путіна про українську ГТСЗаява очільника Росії Володимира Путіна щодо того, що наша газотранспортна система може не витримати нового збільшеного транзиту російського голубого палива, це — чергові спекуляції та маніпуляції Кремля на гарячій темі. Міністерство енергетики своєю чергою повідомляє  про кількість аварій, що мають місце в газотранспортній системі сусідньої країни. За словами радниці міністра, РФ цього року експлуатує нашу газотранспортну систему далеко не на повну можливість.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини