Головна Новини Світ Росія Путін дуже хоче взяти участь у віртуальному саміті G20: стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дуже хоче взяти участь у віртуальному саміті G20: стала відома причина

Путін розраховує на переговори із Заходом

19 листопада 2023, 18:55
Поділіться публікацією:

Російський  президент Володимир Путін на  наступному  тижні  візьме  участь у віртуальному саміті "Великої двадцятки" (G20), організатором якого є влада  Індії і який відбудеться  22 листопада.

Путін дуже хоче взяти участь у віртуальному саміті G20: стала відома причина

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Цю інформацію   пропагандистського телеканалу "Росія-1", оприлюднив таблоїд Bild.

 Пропагандисти   РФ стверджують,  що  господар Кремля  завдяки онлайн-присутності "уперше за довгий час зможе поговорити із західними лідерами".

Нещодавно, у вересні на саміті G20 у Нью-Делі РФ представляв  очільник російського Міністерства  закордонних справ РФ Сергій Лавров.  Те, що наступне засідання саміту планується віртуальним, було озвучено наперед,  але до того часу не було зрозумілим, хто  представлятиме   там російську сторону.

В планах Путіна на наступному  тижні побувати в  Мінську, де триває  "захід по лінії ОДКБ".  Далі  господар  Кремля  зустріне в Москві   президента Таджикистану Емомалі Рахмона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін заявив, що не вірив у війну проти УкраїниПрезидент Росії Володимир Путін розповів, що, на його думку, змінило ситуацію та призвело до війни в Україні. Російський президент стверджує, що до 2014 року не міг повірити у те, що в Україні буде війна. 

Володимир Путін на Культурному форумі в Санкт-Петербурзі розповів про війну в Україні. Російський президент висловив чергову пропагандистську тезу та сказав, що ключову роль у початку війни відіграли "соціальні настрої та почуття ідентичності мешканців спірних територій". За словами Путіна, він до 2014 року нібито не вірив у можливість війни в Україні.

Уривок з виступу Путіна зі словами, що він не міг уявити війну в Україні опублікував радник глави МВС України Антон Геращенко.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/BILD_Russian
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини