Головна Новини Світ Росія Путін хоче переговорів: NYT розкрило плани російського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче переговорів: NYT розкрило плани російського диктатора

Путін натякає західним країнам на готовність розпочати переговори

23 грудня 2023, 18:03
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін передає країнам Заходу сигнали, що він, мовляв, готовий сісти за стіл переговорів щодо припинення бойових дій на території України. Про це пише видання The New York Times, передає портал "Коментарі".

Путін хоче переговорів: NYT розкрило плани російського диктатора

Путін не проти переговорів щодо припинення війни. Фото з відкритих джерел

За інформацією NYT, російський диктатор нібито готовий домовлятися про припинення вогню на теперішній лінії фронту.

Як зазначає видання, войовнича риторика Путіна не заважає йому через дипломатичні канали натякати Заходу про готовність припинити бойові дії.

За словами американських та колишніх російських чиновників, починаючи з вересня цього року російський диктатор посилає сигнали про готовність до припинення вогню.

За інформацією NYT, Путін хоче зупинити бойові зіткнення на теперішній лінії фронту без будь-яких територіальних поступок. Про це виданню розповів високопоставлений іноземний чиновник, який восени зустрічався з представниками Москви.

"Представники Кремля кажуть, що готові до переговорів про припинення вогню. Вони хочуть залишитися там, де вони зараз на полі бою", — розповів виданню високопоставлений чиновник.

При цьому співрозмовники NYT розповіли, що, натякаючи на переговори, Путін не готовий відступати з уже захоплених українських територій.  

Видання відзначає, що наразі російський диктатор бачить підходящий момент для перемовин, позаяк контрнаступ України провалився, а допомога Заходу пішла на спад.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за останні місяці російська армія заволоділа ініціативою на більшості територій, де тривають активні бойові дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 грудня 2023, 18:57

Кордони Нью Васюків 1991. В Україні корумпованим-95 теж потрібен затишок, щоб облаштуватись з награбованим. Така вона доля України. Готуємо контрбліцкриг 2024. У часи НЕП один юдейка-мороженщик, щоб до нього не приставали, вигадав гарну об'яву: "Сьогодні за гроші, а завтра у кредит". І у який день до нього не прийти, а обіцянка найкращого, завжди на наступний день.


Новини