Головна Новини Світ Росія Путін хоче відродити багатодітність в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче відродити багатодітність в Росії

Російський диктатор запропонував «традиційний спосіб» для подолання демографічних викликів в РФ

28 листопада 2023, 21:56
Поділіться публікацією:

Очільник країни-агресора Володимир Путін запропонував відродити багатодітність в РФ, щоби подолати складну демографічну ситуацію в Росії. Відповідну заяву, пише The Moscow Times, Путін зробив на засіданні Всесвітнього російського народного собору, повідомляє портал "Коментарі".

Путін хоче відродити багатодітність в Росії

Путін запропонував росіянам народжувати по вісім дітей. Фото з відкритих джерел

За словами російського диктатора, відродження традиції багатодітних сімей допоможе Росії вийти з демографічної кризи.

Путін заявив, що "у багатьох народів Росії зберігається традиція міцної, багатопоколінної сім'ї, де виховуються четверо, п'ятеро і більше дітей".

За старою звичною очільник Кремля занурився в історію та виголосив, що лише кілька поколінь тому у російських сім'ях "було по сім-вісім, а то й більше дітей".

"Давайте ці чудові традиції зберігати і відроджувати. Багатодітність, велика сім'я повинні стати нормою, способом життя для всіх народів Росії", — заявив Володимир Путін.

При цьому російський диктатор прийшов до висновку, що у Росії неможливо подолати демографічні проблеми за допомогою грошей, пільг, соціальних виплат і державних допомог.

Видання відзначає, що російський національний проєкт "Демографія", який стартував у 2018 році та обійшовся бюджету у чотири трильйони рублів, наразі не допоміг Росії вилізти з демографічної ями.

Раніше портал "Коментарі" писав, що патріарх Російської православної церкви Кирило заявив, що "молитиметься" за те, щоб президент Росії Володимир Путін і надалі "продовжував працю на благо Росії та її народу". Окремо глава РПЦ виступив проти посилення ролі мусульманських мігрантів із Середньої Азії у російських містах. Як він заявив, міграційна ситуація в Росії загрожує збереженню російської культури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини