Головна Новини Світ Росія Путін хоче записати відео з Авдіївки на фоні техніки НАТО. Наскільки це реально
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче записати відео з Авдіївки на фоні техніки НАТО. Наскільки це реально

Російські Телеграм-канали повідомляють, що диктатор Володимир Путін перед виборами хоче записати відео з авдіївського коксохіму. Як сказав в коментарі РБК-України військовий експерт Владислав Селезнєв – це малоймовірно, передає портал «Коментарі»

6 лютого 2024, 11:46
Поділіться публікацією:

Російський Телеграм-канал "Кремлівська табакерка" розповсюдив інформацію, що диктатор Володимир Путін наказав своїм військовим захопити Авдіївку до 1 березня, бо хоче записати звідти звернення. Він вважає, що у підвалах коксохіму знаходиться багато техніки НАТО. Її диктатор хоче використати як тло для свого відео.

Путін хоче записати відео з Авдіївки на фоні техніки НАТО. Наскільки це реально

Сумнівно, що Путін наважиться приїхати в Авдіївку

Разом з тим Владислав Селєзнєв сумнівається в тому, що Путін насправді планує візит до Авдіївки.

"Він дуже обережний у питаннях власної безпеки. Досить згадати, як за два роки війни він двічі чи тричі побував у штабі російського угруповання військ, задіяного в так званому "СВО", у Ростові. Ще раз у Маріуполі, на Арабатській стрілці, і все",
— зазначив Селезньов.

А от взяти Авдіївку, яка медійно підсвічена, до президентських виборів Путіну важливо, підкреслює експерт.

"Відповідно взяття її під контроль створить ореол перемоги російської армії. Оскільки останніх масштабних успіхів ця армія досягла ще у Соледарі та Бахмуті",
— додав Селєзнєв.

Портал "Коментарі" повідомляв, що зараз найскладніший період в обороні Авдіївки. Росіянам залишається пройти десь півтора кілометра або менше до основної траси, яка вважається головним шляхом до Авдіївки, повідомив Defense Express Сергій Згурець.

Разом з тим, як повідомив військовий журналіст Юрій Бутусов, російські підрозділи закріпились на одній з вулиць на північній околиці Авдіївки. Якщо міряти по прямій, то передові підрозділи ворога знаходяться на відстані біля півтора кілометри від вʼїзду у місто, додав він.

Також портал "Коментарі" повідомляв, воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко розповів, що росіяни скористались хмарною погодою та увійшли на території Авдіївки з північного сходу. За словами журналіста росіяни всього за кілька сотень метрів від основної логістичної лінії українських оборонців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини