Головна Новини Світ Росія Путін хотів обдурити глядачів, але його зрадив годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хотів обдурити глядачів, але його зрадив годинник

Президент Росії Володимир Путін взяв участь в онлайн-засіданні, яке мало пройти в прямому ефірі, проте російського диктатора підставив годинник, який показував, що це все запис.

9 грудня 2022, 14:30 comments13251
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

7 грудня президент Росії взяв участь в онлайн-засіданні Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини (РПЛ). Повідомлялось, що зустріч проходитиме в прямому ефірі, проте з’ясували за допомогою годинника Путіна, що це був запис. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ЗМІ РФ.

Путін хотів обдурити глядачів, але його зрадив годинник

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В листопаді Путін звільнив з Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини кількох значних посадовців та замінив їх на лояльних до себе людей, які поширюють пропаганду Кремля. Окрім відібраних лояльних людей, повідомляють, що перед зустріччю всіх присутніх проконсультували, аби вони не ставили незручні питання для Путіна, особливо тих, які стосуються війни в Україні.

Попри всі застереження президент Росії все одно злякався прямої трансляції. ЗМІ повідомляють, що під час прямої трансляції засідання РПЛ о 18:25 на годиннику президента Росії можна було помітити інший час – 18:05. О 18:33 годинник Путіна знову потрапляє в кадр і відстає від справжнього часу на 20 хв. Таким чином замість прямого ефіру, транслювався запис виступу Путіна.

Це не вперше, коли президент Росії проводить постановочну зустріч. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський президент зустрівся з матерями мобілізованих солдатів. Проте, як з’ясувалось згодом більшість присутніх жінок виявились працівники партії Путіна, або його прихильниці.

Також "Коментарі" писали про те, що президент Росії шукає варіанти для втечі в інші країни, якщо його режим зазнає краху. Одними з варіантів називають Венесуелу, або Аргентину. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mozhemobyasnit
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини