Головна Новини Світ Росія Путін може обігнати Сталіна: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може обігнати Сталіна: про що йдеться

Путін може обігнати Сталіна за тривалістю перебування при владі

8 грудня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Якщо російський диктатор досидить до кінця президентські терміни, які передбачені російською конституцією, то обжене вождя Радянського союзу Йосипа Сталіна за тривалістю керівництва країною. Про це пише видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Путін може обігнати Сталіна: про що йдеться

Путіна все частіше порівнюють зі Сталіним. Фото з відкритих джерел

Як відомо, Володимир Путін вперше став президентом РФ у 2000 року, після чого тричі переобирався на найвищу посаду. Після зміни російської конституції у 2020 році Путін може залишатися президентом до 2036 року.

Якщо Путін залишатиметься президентом до кінця передбачених російською конституцією президентських термінів, то обжене Йосипа Сталіна, який керував СРСР з 1924 до 1953 року.

Таким чином, Путін залишатиметься главою держави найдовше з часів Катерини Великої, яка правила Російською імперією у 18 столітті.

За тривалістю правління російський тиран вже перевершив Августа Піночета (17 років), Кім Чен Іра (17 років) та Беніто Муссоліні (19,5 років).

У разі п'ятого терміну Путін обжене Ніколає Чаушеску (24 роки) та Мао Цзедуна (27 років). А якщо Путін керуватиме РФ всі шість термінів, то наздожене Франсіско Франко (Іспанія) і Антоніу ді Салазара (Португалія), які управляли своїми країнами 36 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що більшість пенсіонерів на окупованих росіянами українських територіях змушені жити у важких умовах через мізерні виплати загарбників. У перші тижні окупації ворог обіцяв пенсіонерам "золоті гори". Звісно, їхнім обіцянкам майже ніхто не вірив, відзначив Федоров, однак реальність виявилася ще гіршою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини