Головна Новини Світ Росія Путін на тлі провалів у Курській області дав обіцянку мешканцям «прикордоння»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін на тлі провалів у Курській області дав обіцянку мешканцям «прикордоння»

Кремлівський диктатор Путін пообіцяв росіянам, що армія РФ зробить усе можливе, щоб повернути прикордоння до нормального життя

2 вересня 2024, 11:22
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін пообіцяв, що збройні сили РФ зроблять усе можливе, щоб повернути нормальне життя у Курську, Брянську та Білгородську області.

Путін на тлі провалів у Курській області дав обіцянку мешканцям «прикордоння»

Володимир Путін

"Зрозуміло, ми зараз думаємо і про ваших однолітків, про хлопців з Курської, Брянської, Білгородської областей, які змушені через відомі обставини займатися онлайн або вчитися в інших колективах. Безумовно, країна, наші збройні сили зроблять все для того, щоб нормальне життя у цих регіонах, нормальне життя у цих дітей відновилося", — сказав Путін під час спілкування зі школярами у Кизилі. 

Диктатор також наголосив на особливій ролі мешканців Тиви у так званій "спеціальній військовій операції".

"Близько 10 тис. жителів Республіки Тива беруть найактивнішу участь у "спеціальній військовій операції", — сказав Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що українські військові розпочали операцію у Курській області 6 серпня. Операція проходить успішно, ЗСУ просуваються територіями РФ та беруть їх під контроль. Водночас, Росія не поспішає туди перекидати війська з України, зокрема з Покровського напрямку, а відправляє на війну в Курську область терміновиків.

При цьому відомо, що в ніч на 1 вересня дрони атакували щонайменше вісім областей РФ, завдаючи ударів по енергетичній інфраструктурі Росії. Росія заявила про нібито збиття понад 150 дронів у ніч проти 1 вересня. Незважаючи на це, у соціальних мережах поширилися фото та відео попадань російськими енергетичними об'єктами. Зокрема, відомо про пожежі на двох ГРЕС у Московській та Тверській областях, а також атакували московський НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини