Головна Новини Світ Росія Путін на тлі провокацій на ЗАЕС зробив цинічну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін на тлі провокацій на ЗАЕС зробив цинічну заяву

Кремлівський диктатор Путін заявив, що готовий будувати з партнерами безпечний багатополярний світ

12 серпня 2024, 11:54 comments5201
Поділіться публікацією:

Росія виступає за спільний зі своїми партнерами розвиток системи світової безпеки, заявив у вітальному зверненні до учасників форуму "Армія-2024" кремлівський диктатор Володимир Путін. Його цитує РІА “Новості”.

Путін на тлі провокацій на ЗАЕС зробив цинічну заяву

Володимир Путін

"Ми цінуємо наші партнерські зв'язки і готові їх розвивати, працювати разом з метою створення рівної, неподільної безпеки, побудови нового, більш справедливого, багатополярного світу", — сказав Путін.

За словами кремлівського диктатора, форум відвідали делегації з десятків країн, а також представники більш ніж 120 підприємств. На думку Путіна, це говорить про широке міжнародне охоплення та відкритість Росії та російського бізнесу до діалогу.

Примітно, що заява про те, що Росія готова будувати "безпечний світ", пролунали якраз після провокації, яку РФ влаштувала на захопленій Запорізькій АЕС.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти влаштували пожежу на території Запорізької атомної станції. Україна очікує на реакцію миру та Міжнародного агентства з атомної енергії. Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що зараз показники радіації в нормі, але ситуація на ЗАЕС не може бути в нормі, доки її незаконно контролюють російські терористи та використовують для шантажу і України, і всієї Європи, і світу.

При цьому експерти відзначають , що повний провал російських військ з оборони в Курській області, змусив командування окупаційних військ влаштувати настільки дешевий фарс із Запорізької АЕС, що навіть "сліпоглухе" МАГАТЕ не повірить версії окупантів . Росіяни , які знаходяться в паніці через Курську операцію, хочуть змусити панікувати українців і весь світ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини