Головна Новини Світ Росія Путін наказав скасувати штурм "Азовсталі" - вибрав інший варіант
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін наказав скасувати штурм "Азовсталі" - вибрав інший варіант

Російський президент хоче, щоб воску РФ повністю заблокував промзону "Азовсталі"

21 квітня 2022, 10:58 comments2761
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін наказав скасувати штурм українських позицій на заводі "Азовсталь" у блокадному Маріуполі. Він вважає його недоцільним. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційному сайті Кремля.

Путін наказав скасувати штурм "Азовсталі" - вибрав інший варіант

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Офіційний ресурс Кремля повідомляє, що президент РФ заслухав звіт глави Міноборони РФ Шойгу про те, як просувається війна проти України. Окремо було заслухано звіт про те, як проходять бойові дії в заблокованому російськими військами Маріуполі.

Про те, щоб влаштувати штурм промзони "Азовсталі" в Росії, говорять давно і називають такий сценарій подій найімовірнішим. Водночас Путін нібито вважає такий крок непотрібним, наказавши від нього відмовитись. Господар Кремля заявив, що перш ніж приймати рішення про штурм ймовірних позицій ЗСУ, російське командування має думати про те, щоб максимально зберегти життя російських офіцерів і солдатів. При цьому Путін віддав інший наказ – діяти на виснаження – повністю заблокувати промислову зону, щоб ні туди, ні звідти ніхто не міг потрапити.

При цьому важливо зазначити, що на території "Азовсталі" досі перебуває величезна кількість жителів Маріуполя, які змушені були ховатися у бомбосховищах промзони, щоб урятуватися від масованого бомбардування російських військ.

Маріуполь став уже давно обложеною фортецею, яку російським військам, незважаючи на повну блокаду та оточення міста, не вдається взяти під повний контроль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента розповіли, чому переговори з Росією про припинення війни зайшли в глухий кут і фактично заморожені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

21 квітня 2022, 11:52

интересненько


Новини