Головна Новини Світ Росія Путін назвав абсолютно нову умову для проведення переговорів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав абсолютно нову умову для проведення переговорів з Україною

Кремлівський диктатор Володимир Путін фактично виставив нову умову для ведення переговорів з Україною, вважає політолог Володимир Фесенко. За його словами, він хоче, щоб в Україні змінили керівництво країни

27 травня 2024, 17:27 comments13600
Поділіться публікацією:

З одного боку, кремлівський диктатор Володимир Путін говорить про те, що він готовий домовлятися про мир, але з іншого боку завдає по Харкову терористичних ударів. Як вважає політолог Володимир Фесенко, йдеться про улюблену тактику кремлівського диктатора – говорити про мир, але йти шляхом війни.

Путін назвав абсолютно нову умову для проведення переговорів з Україною

Володимир Путін

Справа в тому, каже політолог, що кремлівський диктатор переконаний, що ескалація війни – це найкращий спосіб забезпечення миру на російських умовах.

При цьому, каже Фесенко, наразі всі зусилля терористичної Росії спрямовані на те, щоб максимально знизити рівень участі різних країн світу у Глобальному саміті миру, та потенційні політичні наслідки цього саміту, який ламає дипломатичну гру Росії навколо її війни проти України.

Експерт переконаний, що Росія своїми псевдо-ініціативами про "припинення вогню" просто хоче максимально відвернути увагу від саміту миру у Швейцарії та зробити все для того, щоб обговорювалися лише її умови для завершення війни в Україні.

"Усі слова про "заморожування" нинішньої війни між Росією та Україною – це лише тактичне прикриття, дипломатична та риторична димова завіса. Це "гачок", "пастка", на яку Росія та її союзники хочуть упіймати деяких західних політиків та деяких лідерів країн Глобального Півдня",
— заявив Фесенко і додав, що мета Москви залишається незмінною – вона хоче добитися від України виконання своїх забаганок.

При цьому Фесенко вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін минулого тижня в Мінську фактично озвучив нову умову для ведення мирних переговорів.

"Зміна керівництва України (Президента Зеленського) як умова мирних переговорів. І це також показує, що Кремль хоче не реальних мирних переговорів, а дестабілізації ситуації в Україні, що дозволить йому перемогти у війні проти нашої країни. Звичайно, для України російські вимоги неприйнятні",
— наголосив експерт.

На його думку, агресора треба зупиняти силою.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Путін подав сигнал своїм прихильникам в Україні та закликав їх "скинути" Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини