Головна Новини Світ Росія Путін назвав Ердогану нову умову для повернення в "зернову угоду"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав Ердогану нову умову для повернення в "зернову угоду"

В Росії заявили, що погодяться повернутися до участі в "зерновій угоді" лише за виконання двох умов

1 листопада 2022, 20:34 comments3372
Поділіться публікацією:

Росія знову ставить вимоги для того, щоб повернутися до "зернової угоди". Відтак президент РФ Володимир Путін назвав дві умови, зокрема, розслідування вибухів на кораблях Чорноморського флоту в Севастополі. Раніше цієї вимоги росіяни не ставили. Таку заяву очільник Кремля зробив під час бесіди з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, повідомляє прес-служба Кремля.

Путін назвав Ердогану нову умову для повернення в "зернову угоду"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін назвав дві обов'язкові умови для повернення РФ в "зернову угоду". А саме - надання українською стороною гарантій про невикористання гуманітарного коридору у військових цілях та розслідування вибухів на кораблях Чорноморського флоту в Севастополі.

Окрім цього, очільник Кремля вважає, що Україна нібито використала зерновий коридор  "за підтримки західних кураторів", щоб завдати удару по інфраструктурі та кораблям, які "забезпечували безпеку маршруту".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ердоган обговорив з Путіним "зернову угоду". Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провів телефонну розмову зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Головною темою розмови була "зернова угода". Під час розмови Ердоган підкреслив, що Туреччина зі свого боку робить все можливе для виконання "зернової угоди", яка вже показала свою ефективність. Також президент Туреччини знову наголосив на важливості прямого діалогу між Зеленським і Путіним, що може наблизити довгоочікуваний мир в Україні. Зі свого боку Анкара буде й надалі робити все можливе для того, щоб контакт між Москвою та Києвом було відновлено, але цей шлях можна продовжити лише в тому випадку, якщо вдасться подолати "зернову кризу". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 листопада 2022, 20:58

Бережи честь за молоду! 31 рік зло жило шахрайством, рейдерством, корупцією, брехнею та іншими пороками. Вони одне одному не вірять - ховаються в офшорах, щоб спільники не відібрали. Найбільшою чеснотою вважається в жодному разі не зізнаватись і не брати на себе відповідальність. От як знати, що там було насправді? Гниле дерево не дає гарних плодів. Поки не станемо на шлях доброчесності і не замінимо владу - країна буде йти до загибелі. З "до останнього українця" вже змирились? Для кого тоді країна?


Новини