Головна Новини Світ Росія Путін назвав нові цілі «СВО» і заявив, чого прагне Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав нові цілі «СВО» і заявив, чого прагне Росія

Путін заявив, що нібито РФ зробила все правильно, коли розпочала «спеціальну військову операцію»

сьогодні, 10:34 comments2457
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія нібито зможе досягти всіх так званих "намічених цілей" у війні, оскільки "на її боці правда". Про це він сказав у відеозверненні, присвяченому Дню "возз'єднання Донецької та Луганської народних республік", а також Запорізькій та Херсонській областях з Росією.

Путін назвав нові цілі «СВО» і заявив, чого прагне Росія

Володимир Путін

"Правда на нашому боці! Всі намічені цілі будуть досягнуті! — Заявив Путін.

Крім того, кремлівський диктатор заявив, що Росія після 2014 року нібито прагнула через мирний діалог вирішити конфлікт у "Донецькій та Луганській народних республіках". Але, каже Путін, нібито все закінчилося брехнею, підробкою та обманом із боку Заходу.

За словами диктатора, західні еліти нібито перетворили Україну на свою "колонію", на військовий плацдарм, готовий звернути свою увагу на Росію.

Путін також заявив, що Захід після 2014 року готував Україну до нової "каральної операції" проти Донбасу, атак на Крим та інші російські регіони.

Крім того, диктатор знову назвав цілі так званої "спеціальної військової операції". За його словами, країни Заходу після 2014 року перетворили Україну на антиросійський плацдарм, у країні насаджувалась "ненависть і радикальний націоналізм", розпалювалася ворожнеча до всього російського.

Путін заявив, що західні еліти постачали зброю Києву, "відправляли своїх найманців та радників, готували українських військових до війни, щоб влаштувати каральну акцію на Південному Сході". За словами диктатора, як цілі були намічені як Донбас, так і Крим, а також інші регіони Росії.

Кремлівський диктатора зазначив, що подальший розвиток подій нібито повністю підтвердив необхідність розпочати спеціальну військову операцію і підтвердив справді визвольний характер "СВО".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що зараз під загрозою окупації перебувають ще щонайменше 9 міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/

Новини