Головна Новини Світ Росія Путін назвав політичні вимоги до України, які вона має виконати заради миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав політичні вимоги до України, які вона має виконати заради миру

Диктатор Володимир Путін заявив, що в Україні має пройти демілітаризація, денацифікація, а також вона повинна дотримуватися інтересів російськомовних

14 червня 2024, 14:35
Поділіться публікацією:

Росія продовжує вимагати, щоб Україна була нейтральною, позаблоковою та неядерною державою. Також кремлівський диктатор Путін і далі продовжує говорити про демілітаризацію та денацифікацію нашої країни.

Путін назвав політичні вимоги до України, які вона має виконати заради миру

Володимир Путін

"Позиція наступна: нейтральний, позаблоковий, без'ядерний статус України, її демілітаризація та денацифікація",
— сказав Путін.

При цьому він стверджує, що нібито з цими вимогами всі погодилися під час так званих переговорів у Стамбулі. Диктатор додав, що навіть щодо "демілітаризації" все було зрозуміло та прописано. При цьому він, як завжди, забуває уточнити, що Україна не погоджувалася на вимоги РФ, у тому числі і щодо знекровлення своїх Збройних сил.

Також Путін заявив, що в Україні мають бути забезпечені "права, свободи, а також інтереси" російськомовних громадян. Плюс до цього диктатор хоче визнання "територіальних реалій".

Кремлівський диктатор заявив, що "надалі всі ці базові та принципові положення мають бути зафіксовані у вигляді фундаментальних міжнародних домовленостей".

Крім того, він додав, що ці домовленості також передбачатимуть скасування всіх західних санкцій проти Росії. За його словами, це добрий варіант, щоб завершити війну та "перевернути трагічну сторінку історії".

Більше того, Путін навіть заявив, що треба крок за кроком відновлювати "відносини довіри та добросусідства" між Росією та Україною.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін заявив , що для того, щоб припинилася війна в Україні та розпочався процес мирних переговорів ВСУ мають бути виведені з Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Він також заявив, що як тільки Україна відмовиться від НАТО і визнає територіальні реалії – буде наказ про негайне припинення вогню та початок переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини