Головна Новини Світ Росія Путін не буде відступати. Bloomberg попередило про агресивні плани Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не буде відступати. Bloomberg попередило про агресивні плани Росії

Кремлівський диктатор Володимир Путін не має намірів припиняти війну в Україні, стверджує агентство Bloomberg. За його інформацією, ймовірно, Кремль піде на ескалацію ситуації

3 квітня 2024, 19:22
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін виявляє велику рішучість у завоюванні України, ризикуючи зіткнутися з протидією західних прихильників Києва та досягти перемоги навіть за умов повільного просування російських військ, повідомляє Bloomberg з посиланням на чотири джерела, знайомі з військовою стратегією Кремля.

Путін не буде відступати. Bloomberg попередило про агресивні плани Росії

Володимир Путін

Зазначається, що Путін надихнувся свіжим шестирічним терміном у владі та спробує звинуватити Київ у найжорстокішому терористичному акті в Росії за два десятиліття. Як відзначає видання, кремлівський диктатор ставить перед собою завдання досягнення військових цілей, оскільки попередні дипломатичні зусилля із США минулого року не принесли результатів.

У той же час американські чиновники тоді заявили, що не бачать ознак серйозного підходу Путіна до пошуку шляхів припинення бойових дій і відхилили ідею проведення переговорів щодо припинення вогню без участі України.

Як припустив голова московського Центру політичної інформації Олексій Мухін, саме тому кремлівський диктатор зараз обере варіант з ескалацією на фронті. За його словами, у Путіна залишилась одна мета – перемога на фронті.

При цьому автори статті підкреслюють, що Росії бракує потужності, необхідної для рішучого прориву, натомість Україні складно забезпечити своїм військам боєприпаси, разом з тим немає ознак того, що будь-яка зі сторін зможе найближчим часом припинити бойові дії.

Видання підкреслює, що з моменту перемоги на виборах минулого місяця Путін посилив ракетні обстріли українських міст, заявивши, що не має наміру давати Україні та її союзникам час на переозброєння.

Автори припускають, що Кремль можливо готує ґрунт для посилення військових дій, включаючи можливу нову мобілізацію резервів, навіть у той час, коли "економіка Росії під час війни вже має проблеми з нестачею робочої сили". Тим не менше, Росії зараз може бути важко провести нові великі наступальні дії, щоб захопити такі міста, як Харків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку західних ЗМІ, Росія може прорвати на фронт на окремих ділянках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 квітня 2024, 18:33

Репарації трибунали санітарні зони вглиб Росії кордони 1991 капітуляція ... То не було ескалацією войовничого ніщо? Вийшло зараз чи ось ось буде? Ейфорія як у Германії 1937. Спершу думай, а потім роби! Гниле не дає плодів! Не відбулись!


Новини