Головна Новини Світ Росія Путін не прийде на похорон Горбачова: Пєсков розповів, чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не прийде на похорон Горбачова: Пєсков розповів, чому

Путін попрощався з Горбачовим в Центральній клінічній лікарні в Москві

1 вересня 2022, 21:35 comments2673
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля  Володимир Путін не  буде присутній  на похороні  першого та єдиного  президента тодішнього  Радянського Союзу Михайла Горбачова.

Путін не прийде на похорон Горбачова: Пєсков розповів, чому

Михайло Горбачов та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це проінформував   спікер  Путіна Дмитро Пєсков, пише  "Медуза".

За його словами,  російський президент здійснив прощання з  покійним екслідером СРСР  в Центральній клінічній лікарні  міста  Москви.   Пєсков зазначив, що Володимир Путін   заїхав до  згадуваного медичного закладу напередодні свого  вильоту   до Калінінграда 1 вересня.

"Ми знаємо, що церемонія прощання відбудеться 3 вересня, похорон, але, на жаль, робочий графік президента йому не дозволить це зробити 3 вересня, тому він вирішив обов'язково це зробити сьогодні", –  повідомив прессекретар  Путіна

Також він зазначив, що сама  траурна церемонія, де  прощатимуться  з експрезидентом Радянського Союзу   відбудеться  з "елементами державного похорону".

Що відомо про смерть Михайла Горбачова 

За інформацією українських ЗМІ, 30 Серпня  на 92-му році  пішов з життя  перший та останній очільник  Радянського Союзу  Михайло Горбачов. 

Відомо, що  перед своєю смертю  покійний прибув  до медичного закладу Москви, щоб пройти   процедуру гемодіалізу.  Горбачов мав хворі  нирки. Очільниця Європейської Комісії Урсула фон дер Ляйєн називає колишнього президента СРСР "лідером, якого поважали і якому довіряли".  Лідер  Сполучених Штатів Джо Байден  висловив свою думку, що  експрезидент СРСР  не побоявся  ризикнути власною  кар'єрою, аби прийшло  "інше  майбутнє".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Горбачов вперше прокоментував війну Росії в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини