Головна Новини Світ Росія Путін не пробачить заколоту: Пригожина можуть вбити у Білорусі – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не пробачить заколоту: Пригожина можуть вбити у Білорусі – ЗМІ

Путін не прощає зрадників, тому може замовити вбивство засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

25 червня 2023, 12:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Експерти сходяться на думці, що попри угоду між Путіним та Пригожиним, для засновника ПВК "Вагнер" небезпека не минула. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Путін не пробачить заколоту: Пригожина можуть вбити у Білорусі – ЗМІ

Путін та Пригожин. Фото з відкритих джерел

Пригожин оголосив про свій бунт, не згоду з військовим керівництвом РФ та почав свій військових похід з Ростова на Москву. Такі дії показали слабкість Путіна не тільки для своїх ворогів на Заході, а й для власного населення в Росії. Таким чином це становить ризик для Путіна, адже росте ймовірність, що хтось захоче усунути його від влади.

"Путін не прощає зрадників. Навіть якщо Путін скаже: "Пригожин, їдь в Білорусь", він все одно зрадник, і я думаю, що Путін ніколи цього не пробачить", — сказала експертка з питань Росії Джилл Догерті.

Окрім того, Догерті вказує на реакцію росіян, яку викликав бунт Пригожина. Жителі Ростова підбадьорювали вагнерівців під час їх заколоту, а коли Євген Пригожин погодився на угоду та виїжджав на машині, натовп росіян підійшов до його автомобіля та почав плескати в долоні.

"Якби я була Путіним, я б хвилювалася за тих людей на вулицях Ростова, які підбадьорюють вагнерівців. Що б там не було, для Путіна це справді погані новини", — зазначає Догерті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв американський генерал вважає, що останні події в Росії стали критичними для Путіна та його режиму. На його думку, дії Пригожина спровокували до "смертельного удару" по Путіну та його режиму в Росії.

Також "Коментарі" писали про можливі варіанти майбутнього для найманців ПВК "Вагнер".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини