Головна Новини Світ Росія Путін озвучив нові терміни перемоги на війні в Україні, – Геращенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін озвучив нові терміни перемоги на війні в Україні, – Геращенко

Президент РФ і військовий злочинець за сумісництвом хоче встигнути до параду на 9 травня, але нічого не вийде

23 березня 2022, 07:27 comments7569
Поділіться публікацією:

Початкові терміни виконання плану Путіна про те, щоб окупувати Україну за 3 дні виявилися непосильними для російської армії. Проте, незважаючи на великі втрати, російський президент не має наміру відступати від своїх цілей і все одно вимагає встановити контроль над Україною. Путін наказав виконати його доручення у строки з 21 квітня до 7 травня. Як повідомляє портал "Коментарі", такою інформацією у своєму Telegram-каналі поділився радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Путін озвучив нові терміни перемоги на війні в Україні, – Геращенко

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Радник голови МВС розповів, що 21 березня з відеозв'язку Володимир Путін поспілкувався з керівниками російських спецслужб Патрушевим, Шойгу, Герасимовим та Бортніковим.

За словами Антона Геращенка, у той час, як начальник ЗС РФ Герасимов розповідав про те, що російська армія зазнає великих втрат в Україні Володимир Путін його перебив, заявивши, що ті втрати, які є цілком допустимими, особливо якщо врахувати ті завдання, які вдасться досягти після перемоги.

Геращенко зазначив, що переможний результат закінчення спецоперації в Україні Путін хоче бачити з 21 квітня по 7 травня. Такі терміни він назвав під час відеозв'язку.

За словами радника глави МВС, нібито до цих дат Путін хотів би, щоб українське керівництво підписало угоду, на якій наполягає Росія. Цю угоду в Москві представили б як капітуляція України, про що урочисто заявили б на параді на честь перемоги 9 травня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в СБУ назвали кількість військових , яких можуть запустити з Білорусі в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Беникс

23 березня 2022, 07:35

Или сдохнет падишах.. Ослу повезло


Новини