Головна Новини Світ Росія Путін перевів економіку країни на військові рейки: які льоготи втратили росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін перевів економіку країни на військові рейки: які льоготи втратили росіяни

Путін підписав закон про "спецзаходи" в економіці рф

14 липня 2022, 20:10 comments1691
Поділіться публікацією:

В економіці РФ "вводяться "спецзаходи". Відповідний закон підписав очільник Кремля Володимир Путін. Відтак деякі росіяни будуть працювати без вихідних. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на текст закону.

Путін перевів економіку країни на військові рейки: які льоготи втратили росіяни

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У документі, що підписав Путін, уряд країни має право на псевдо "спецоперацій" вводити понаднормову працю, залучати примусово компанії, аби ті виконували державне замовлення для потреб армії Кремля.

 До Трудового кодексу Росії внесли ряд положень, зокрема, працівників військово-промислового комплексу можуть залучати до роботи вночі, у вихідні та свята. Надання відпустки  деяким працівникам також змінили.

 А ще — кремлівський режим тепер матиме право розконсервувати мобілізаційні потужності та об'єкти, а також розбронювати матеріальні цінності державного резерву.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський політолог розповів, що Кремль запланував на 15 липня і до чого тут Янукович. Спільне засідання Держдуми та Ради Федерації РФ заплановано на 15 липня. Президент РФ Володимир Путін, Олександр Лукашенко та український президент-втікач Віктор Янукович можуть підписати "пакт про об'єднання" трьох країн. Політолог Андрій Піонтковський зазначив, що вже 15 липня у Кремлі можуть провернути чергову авантюру – оголосити про об'єднання Росії, Білорусі та України, підписати фейковий документ. Путін натисне на президента України Януковича, що втік, а з іншого боку підніме на самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка. Піонтовський вважає, що це дійсно дивний сценарій, але він має великі шанси стати реальністю, тому що в Москві вже давно думають над тим, як проголосити так звану спільну державу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

14 липня 2022, 21:21

Путин ПУЛЮ ТЕБЕ В ЛОБ!!! И КАЖДОМУ РУССКОМУ СОЛДАТУ ПО ПУЛИ В ЛОБ!!! Аминь тебе Путин и духови твоему!!!


Новини