Головна Новини Світ Росія Путін під дулами автоматів видаватиме громадянство РФ жителям окупованих областей України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін під дулами автоматів видаватиме громадянство РФ жителям окупованих областей України

Указ Путіна набув чинності з сьогодні

25 травня 2022, 15:32
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок прийому до громадянства РФ для мешканців Запорізької та Херсонської областей України. Рішення набуло чинності з дня його підписання.

Путін під дулами автоматів видаватиме громадянство РФ жителям окупованих областей України

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Виходячи з того, що Кремль пішов на такий крок, відмови від анексії силою захоплених українських територій не буде. Ось тільки ідея з псевдореферендумами, про яку відразу почали розповідати російські пропагандисти, виявилася провальною, адже стало очевидним, що правила окупантів ніхто не збирається приймати і брати участь у постановочному "референдумі" ніхто не буде.

Фактично путінський режим вирішив повторити трюк, який вже російська влада перевірила з мешканцями окупованих областей Донбасу. Тоді також з'явився "документ" про спрощену процедуру мешканцями Донецької та Луганської областей російського громадянства. Новий указ Путіна вносить доповнення до цього документа. Тепер Москва називає окупованими в Україні крім Донецької та Луганської областей ще й Херсонщину, а також частину Запорізької області.

У "документі" йдеться, що заяви про бажання отримати російське громадянство не повинні розглядатись довше, ніж 3 місяці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України вкотре повторив, що росіяни мають піти з українських територій, включаючи Крим та Донбас, які Москва окупувала ще 2014-го року. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, що означають подібні заяви української влади і чи є шанс, що Крим та Донбас вдасться звільнити від російських загарбників.

Також видання "Коментарі" повідомляло — бунт у лавах окупантів: війська "ДНР" відмовилися воювати за "чужу республіку "ЛНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини