Головна Новини Світ Росія Путін підставив російських бізнесменів та влаштував для них пастку
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін підставив російських бізнесменів та влаштував для них пастку

Володимир Путін влаштував пастку для російських бізнесменів на початку війни з Україною.

18 грудня 2022, 00:14 comments1670
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін створив несприятливі умови для російських бізнесменів та олігархів, адже показав їх по телебаченню таким чином, ніби вони підтримують військові дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на New York Times.

Путін підставив російських бізнесменів та влаштував для них пастку

Путін зробив пастку для російських бізнесменів. Фото: з відкритих джерел

Російський диктатор в перші дні повномасштабного вторгнення показував бізнесменів та олігархів по телебаченню, таким чином створивши для них пастку. Один з російських магнатів описав такі дії Путіна.

"Щоб вимазати всіх", — відреагував неназваний російський бізнесмен.

Таким чином більшість російських бізнесменів впродовж кількох місяців потрапили під санкційні заборони від США та країн Європи.

Попри це, деякі російські багатії не відмовились від Путіна, а навпаки стали на його бік. Російський підприємець білоруського походження Андрій Мельниченко, який володіє вугільно-енергетичною компанією "СУЕК" та фірмою з добрив "Єврохім" перебуваючи в Кремлі в той же день, заявив, що санкції, які вводить Захід не змусять його піти проти президента Росії.

"У підручниках це називають політичним тероризмом", — заявив російський бізнесмен Андрій Мельниченко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки Російська Федерація готова втрати військового особового складу у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про Валерія Залужного, який назвав чим відрізняється російська армія від українського війська, що отримали подібні тактики та стратегії від СРСР. Описуючи російських командирів головнокомандувач ЗСУ порівняв їх з персонажем твору "Ревізор" українського письменника Миколи Гоголя.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

уууу

18 грудня 2022, 12:20

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини