Головна Новини Світ Росія Путін похвалився оновленою ядерною зброєю: що заявив диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін похвалився оновленою ядерною зброєю: що заявив диктатор

Диктатор відзвітував, що розпочався серійний випуск нових гіперзвукових ракет "Циркон", завершуються випробування інших ударних комплексів

23 лютого 2024, 11:25
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія майже на 100% оновила стратегічну ядерну зброю, розпочала серійне виробництво ракет "Циркон" та закінчує випробування інших ударних комплексів. Як повідомляє портал "Коментарі", така заява Путін прозвучала під час його привітання з Днем захисника вітчизни.

Путін похвалився оновленою ядерною зброєю: що заявив диктатор

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"З урахуванням реального бойового досвіду ми продовжимо всіляко зміцнювати Збройні Сили, забезпечувати їх постійне технічне переоснащення та модернізацію. Сьогодні частка сучасного озброєння та техніки у стратегічних ядерних силах вже досягла 95%, а морська складова "ядерної тріади" – майже 100%. Почався серійний випуск нових гіперзвукових ракет "Циркон". Завершуються випробування інших ударних комплексів", — заявив диктатор.

За його словами, у грудні 2023 року до "складу ВМФ РФ увійшли нові стратегічні підводні човни, а буквально днями в Казані до Збройних Сил передано чотири ракетоносці Ту-160М".

Він додав, що в силах загального призначення також прагнутиме "найвищих показників оснащеності сучасною зброєю та технікою".

"Така робота йде системно і послідовно. За останні роки підприємствами ОПК кратно збільшено випуск та постачання до військ найбільш затребуваного озброєння, насамперед високоточних засобів поразки та безпілотних літальних апаратів різних типів, танків, бронемашин, артилерії, а також систем ППО, контрбатарейної боротьби, засобів зв'язку та розвідки", – заявив диктатор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ключові висновки напередодні другої річниці Великої війни: чого чекати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини