Головна Новини Світ Росія Путін похвалився результатами "спецоперації" проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін похвалився результатами "спецоперації" проти України

Путін заявив, що росіяни нібито виконують всі цілі "спецоперації"

15 серпня 2022, 19:27 comments2425
Поділіться публікацією:

Очільник Росії  Володимир Путін зробив заяву, що російські військові  ніби реалізують  всі поставлені  їм цілі  в "спецоперації" на території нашої країни,  тобто зараз "звільняють"  територію Донбаського регіону.

Путін похвалився результатами "спецоперації" проти України

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це інформує пропагандистське  медіа"РИА-Новости",  оприлюднивши  головне з виступу  президента загарбницької держави.

"В ході "спеціальної військової операції" наші воїни разом з бійцями Донбасу з честю виконують свій обов'язок, борються за Росію, за мирне життя в "ДНР і ЛНР", чітко виконують всі поставлені завдання, крок за кроком звільняють землю Донбасу", — сказав  російський президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дружини бойовиків "Л/ДНР" масово пишуть листи ПутінуДружини бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР" вирішили звертатися особисто до президента Росії Володимира Путіна, щоб той посприяв у питанні якомога швидшого повернення їх чоловік з полону додому. Жінки обурюються, що їх чоловіків окупанти масово почали брати до своєї армії під повномасштабного вторгнення в Україну, проте після того, як ті потрапили в полон Москва не збирається включати їх в списки на обмін. Жінки жаліються, що російське військове командування несправедливо ставиться до їх чоловіків, які, на їх думку, є такими ж військовими, як і більшість російських солдат. Проте за росіян чомусь російське командування клопоче і ті повертаються з полону, а от про бойовиків "ЛДНР" ніхто й слова не замовить.  Дружини бойовиків бідкаються, що масова мобілізація на окупованих Росією територіях продовжується, проте жителі "ЛДНР" не отримують жодних гарантій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/174457
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

15 серпня 2022, 20:10

Ігор, а ти придурок і дебіл який в даний час сидить на дивані і белькоче що Зеленський робить щось не так. Підніми свою жирну дупу і на передову, а не на диван з ситою мордою. Краще сиди і мовчи і засунь свій язик собі в одне місце.

Ігор

15 серпня 2022, 19:12

Ніби про нашого Зе прочитав. Однакова поведінка в цих братів-неадекватів. Єдина різниця: старий сам здатен заробляти для країни, а молодший вимагає утримання та без Єрмака і кроку не зробить.


Новини