Головна Новини Світ Росія Путін показав можливого наступника Рамзана Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін показав можливого наступника Рамзана Кадирова

Російський диктатор Володимир Путін знайшов наступника Кадирова для керування у Чечні.

4 березня 2023, 23:50 comments1330
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У ЗМІ поширюється повідомлення про можливий поганий стан здоров'я лідера чеченських бойовиків Рамзана Кадирова, що створює обговорення про те, хто стане наступним керівником Чечні. Російський диктатор показав можливого наступника Кадирова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського громадського діяча Антона Геращенка.

Путін показав можливого наступника Рамзана Кадирова

Путін показав наступника Кадирова. Фото з відкритих джерел

Німецьке видання Bild проаналізувало вигляд Рамзана Кадирова за останні тижні та стверджує, що чеченський бойовик має поганий вигляд. Кадиров набрав вагу, через що виглядає роздутим, а на відео у нього часто закриті очі. Таким чином, Bild робить висновок, що у лідера Чечні серйозні проблеми з нирками. Колишній віцепрем'єр Чечні Ахмед Закаєв підтверджує такий діагноз Кадирова. Ще однією проблемою називають наркотики.

Чеченець для свого лікування викликав лікаря з ОАЕ, бо не довіряє російським. Саме через це Кадиров не був присутній на останніх виступах російського диктатора Володимира Путіна. Замість Рамзана Кадирова з Путіним зустрівся його 17-річний син. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко натякає, що це може бути наступник Рамзана Кадирова на посаді лідера Чечні.

"Путін зустрівся з Ахматом Кадировим, сином Рамзана. Це перший випадок за 20 років, коли інша людина зустрічається з Путіним від імені Чечні. Зустріч Путіна виглядає як пошук і підготовка наступника?", — пише Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перша леді України назвала кількість жертв, які постраждали від сексуального насильства з боку військових РФ. Окрім жінок, у список потрапили чоловіки та діти.

Також "Коментарі" писали про українського військового Нацгвардії, який розповів, що "кожна година в Бахмуті — схожа на пекло".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини