Головна Новини Світ Росія Путін поскаржився Моді на дії Києва: і розповів, як «врегулювати кризу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поскаржився Моді на дії Києва: і розповів, як «врегулювати кризу»

Путін розповів Моді, як можна «вирішити кризу» в Україні

27 серпня 2024, 13:42
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін зателефонував прем'єр-міністру Індії Нарендрі Моді і в ході бесіди дав принципову оцінку "деструктивної лінії" київської влади та її західним покровителям, заявили в прес-служба Кремля.

Путін поскаржився Моді на дії Києва: і розповів, як «врегулювати кризу»

Моді і Путін

Там повідомляють, що Путін ознайомив Моді із ключовим підходом РФ "щодо шляхів вирішення" українського конфлікту.

У свою чергу, повідомляють у прес-службі Кремля, Моді розповів Путіну про свій нещодавній візит до Києва та наголосив на зацікавленості Індії у дипломатичному врегулюванні ситуації навколо України.

Також сторони обговорили реалізацію домовленостей у торговельно-економічній сфері, яких було досягнуто за підсумками недавнього візиту Моді до РФ, та висловили задоволення співпрацею двох країн у рамках БРІКС. Індійський прем'єр підтвердив свій намір взяти участь у саміті об'єднання у Казані у жовтні 2024 року, заявили у прес-службі Кремля.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Моді 23 серпня прибув до Києва, де заявив про підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. При цьому він заявив, що війну можна зупинити виключно дипломатичним шляхом і закликав Київ та Москву до переговорів. Крім того, він повідомив, що кілька днів тому брав третій саміт "Голос Глобального півдня", у якому взяли участь 120 країн. Як сказав Моді, саме від імені країн Глобального півдня він приїхав до України з посланням до світу.

Також "Коментарі" розповідали , що Індія є країною, яка точно виграла від російсько-української війни. Купуючи дешеву російську нафту, індійські компанії стали одними із ключових постачальників нафтопродуктів на європейський ринок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини