Головна Новини Світ Росія Путін поскаржився на контрнаступ ЗСУ та вперше заявив про "паркетних генералів" у своїй армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поскаржився на контрнаступ ЗСУ та вперше заявив про "паркетних генералів" у своїй армії

Путін вкотре намагався зробити вигляд, що у нього все під контролем

13 червня 2023, 18:42 comments1371
Поділіться публікацією:

 Російський президент знову поскаржився на контрнаступ ЗСУ та на фоні масових повідомлень про втечу російських військових з фронту, скандалів між Шойгу та Пригожиним, заявив про "паркетних" людей у владі та генералів у своїй армії. Про це пишуть російські ЗМІ.

Путін поскаржився на контрнаступ ЗСУ та вперше заявив про "паркетних генералів" у своїй армії

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Виправдовуючи провали російської армії, Путін заявив, що нібито в армії "були паркетні генерали, але дуже швидко стало зрозуміло, що вони неефективні, з тіні почали виходити ефективні й потрібні люди, треба їх просувати".

"До проведення СВО "паркетних" людей у владі було дуже багато.Це як із пандемією. Після пандемії почали з'являтися медики-герої. Також і в армійському середовищі",- намагався виправдати невдачі російської армії Путін.

Окрім цього очільник Кремля не оминув й український контрнаступ та поскаржився, що він "масштабний, з використанням стратегічних резервів" та нібито розпочався ще 4 червня.

Також Путін почав вигадувати, що на жодній із ділянок у ЗСУ не було успіхів, ігноруючи просування українських військових на Запоріжжі та Донбасі.

"Це великий контрнаступ. Він іде із запасом великих стратегічних резервів. Прямо зараз йдуть бої", — розповів російський президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін демонстративно принизив Шойгу12 червня очільник Кремля демонстративно на публіці принизив свого міністра оборони Сергія Шойгу. Випадок, який привернув увагу, стався, коли Путін відвідував Центральний військовий шпиталь ім. Вишневського у Підмосков'ї, де вручив держнагороди окупантам. На відео добре помітно, як Путін демонстративно обернувся спиною до свого міністра оборони Сергія Шойгу. А  той лишився безпорадно стояти і не знав, що йому робити. 
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини