Головна Новини Світ Росія Путін повідомив, що необхідно Україні для врегулювання ситуації на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін повідомив, що необхідно Україні для врегулювання ситуації на Донбасі

Путін зробив заяву щодо Донбасу

18 лютого 2022, 16:14 comments1426
Поділіться публікацією:

Росія наполягає на тому, щоб Київ ініціював переговори з владою самороголошених республік — ЛНР і ДНР. Про це повідомляють РИА Новости.

Путін повідомив, що необхідно Україні для врегулювання ситуації на Донбасі

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін повідомив, що необхідно Україні, щоб урегулювати ситуацію на території Донбасу.

"Все, що потрібно зробити Києву – це сісти за стіл переговорів із представниками Донбасу та узгодити політичні, військові, економічні та гуманітарні заходи щодо завершення конфлікту", – заявив Путін.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Донбасі знову загострення: бойовики обстрілюють села та застосували безпілотник. Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти, що розташовані в Луганській та Донецькій  областях 17 лютого. На Донбасі зафіксовані 50 обстрілів. За оприлюдненою інформацією, на 22.00 годину 17 лютого зі сторони  російсько-окупаційних військ зафіксовані 50 порушень,  в 39 з них  застосовувалось, заборонене мінськими домовленостями, озброєння. 

Також "Коментарі" писали, що бойовики обстріляли колону з гуманітарною допомогою від представників Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців.  Раніше деякі засоби масової інформації повідомляли, що під обстріл потрапив конвой Червоно Хреста. Однак цю інформацію спростували. Бойовики обстріляли порожні автомобілі, коли вони повертались із окупованих територій, відвантаживши гуманітарну допомогу. 

Читайте на порталі "Коментарі": Данілов назвав головну мету обстрілів, що відновилися на Донбасі. У інтенсивних обстрілах, що відновилися, на сході країни секретар РНБО Олексій Данілов не бачить спроб російських військ підготувати ґрунт для широкомасштабного вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/146008
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини